Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Helenius valmistautuu jo seuraavaa otteluaan varten.

Heleniuksen leiri on tehnyt selväksi, että Tyson Fury on yksi mahdollinen vastustaja ja aloittanut harjoitusleirin ottelua varten.

Fury saattaa kuitenkin edelleen puolustaa WBC-liiton vyötään ykköshaastajaansa Dillian Whytea vastaan, jos osapuolet pääsevät lopulta sopuun. Ratkaisun piti alun perin tapahtua jo muutama viikko sitten

Tunnettu nyrkkeilytoimittaja Michael Benson kirjoittaa Twitterissä, että deadlinea on jälleen siirretty, jo neljännen ja ”viimeisen” kerran. Näin ollen Heleniuksen piina jatkuu jälleen ainakin perjantaihin saakka.

On myös puhuttu vaihtoehdosta, jossa Fury ottelisi kolmea mestaruusvyötä kantavaa Oleksandr Usykia vastaan kiistattomasta mestaruudesta. Tämä kuitenkin tarkoittaisi sitä, että Anthony Joshuan pitäisi ensin siirtyä ensin sivuun Usykin kohtaamisesta.

Michael Benson

@MichaelBensonn
The WBC have stated that the Tyson Fury vs Dillian Whyte purse bids date has now been pushed back for the "final" time. Appears the heavyweight situation will have to be resolved by Friday - whether it's Fury vs Whyte/Usyk vs Joshua II, or a step-aside deal enables Fury vs Usyk.

Jos neuvotteluissa ei päästä yhteisymmärrykseen, saa Fury 80 prosentin osuuden ja Whyte 20 prosenttia ottelupalkkiosta.

On kuitenkin mahdollista, että Whyte ei tuota hyväksy ja valittaa asiasta. Se taas voisi pitkittää prosessia entisestään, joka saattaisi johtaa lopulta Furyn ja Heleniuksen otteluun.