Maailman vahvin mies Hafthor Björnsson latasi raakaa tekstiä: Näin kävisi, jos hän kohtaisi Tyson Furyn

© Kuva: Getty Images

Islantilainen maailman vahvin mies -kilpailun voittaja Hafthor Björnsson on harjoitellut viimeisen reilun vuoden tiukasti nyrkkeilyä.

Voimamiehen on tarkoitus kohdata kollegansa Eddie Hall hanskat kädessä. Björnsson on kuitenkin väläytellyt mahdollisuutta siihen, että hän ottaisi yhteen muidenkin miesten kanssa.

Hän keskusteli aiheesta hiljattain iFL TV:n haastattelussa. Björnsson myönsi rehellisen totuuden hänen ja Tyson Furyn mahdollisen ottelun lopputuloksesta. Se olisi kuitenkin hänen mielestään varsin opettavainen kokemus.

– Hän (Fury) pieksisi minut, mutta ottaisin selkäsaunan vastaan ja oppisin ja tulisin paremmaksi. Ainoa huono juttu. No, ainoa huono juttu olisi se, että saisin selkääni. Hyvä puoli olisi, että oppisin siitä. Aina kun saa turpiinsa, tulee paremmaksi. Ainakin minä uskon niin. Treenaan itseäni parempien kanssa tullakseni paremmaksi.


Carolina Hurricanes – New York Rangers | Mässäilläänkö maaleilla? ⭐️⭐️⭐️½