Suomalaishiihtäjä antoi vakuuttavan näytön nykykunnostaan: ”Tän päivän suoritus oli varmaan yksi parhaita, mitä oon tehnyt”

© Kuva: Getty Images

Suomen mestaruushiihdot jatkuivat Imatralla perinteisen 10 ja 15 kilometrin normaalimatkoilla.

Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu antoi vahvan näytön kunnostaan voittaen kultaa minuutin ja 17 sekunnin marginaalilla. Paluun kilpaladuille loukkaantumisen jälkeen tehnyt Jämin Jänteen Ristomatti Hakola oli vahva miehissä ja hiihti voittoon reilun puolen minuutin erolla.

Jasmi Joensuu toivoi ennakkoon vahvaa hiihtoa ja näyttöä distanssimatkalla.

”Kyllä mä tänään halusin näyttää, että musta on normimatkankin hiihtäjäksi. Kyllä ne on vähintäänkin (viikonlopun tavoitteet) saavutettu, vaikka täältä puuttui kovia, mutta tuo ero seuraaviin kasvoi aika isoksi ja tän päivän suoritus oli varmaan yksi parhaita, mitä oon tehnyt normimatkalla”, sanoi Joensuu, joka vielä tekee päätöksen sunnuntain startista vasta aamulla tuntemusten mukaan.

If Minkenin 25-vuotias Julia Häger hiihti hopealle. Häger oli iloinen ja hieman yllättynytkin mitalista vaikean alkukauden jälkeen.

”Oli pieni yllätys. Alkukausi on ollut vaikea, mutta olen tuntenut, että kunto on tulossa. Tiesin, että hyvänä päivänä voin hiihtää kovaa”, kertoi Häger.

Pronssille taisteli Vantaan Hiihtoseuran perjantaisen pariviestin mestari Anni Kainulainen.

Lähde: Hiihtoliitto


Carolina Hurricanes – New York Rangers | Mässäilläänkö maaleilla? ⭐️⭐️⭐️½