Yhdistetyn maailmancup-kausi tuli sunnuntaina päätökseen. Suomen johtotähti Ilkka Herola kertasi omia tunnelmiaan Instagramissa.

– Kymmenes vuosi näissä ympyröissä tuli päätökseen. Samalla tuli päätökseen Petterin (Kukkonen) matka tässä porukassa. Takertumatta tämän kauden antiin, menneet vuodet ovat olleet voittoineen ja tappioineen täyttä elämää. Olen kasvanut (ainakin osittain) pojasta mieheksi näiden vuosien varrella, ja uskon että myös sinulle (Kukkonen) on tarttunut mukaan paljon viisautta matkan varrelta.

– Kaudesta sen verran, että toki paremminkin olisi voinut mennä, odotukset eivät tällä kertaa täyttyneet. Olin kuitenkin läpi kauden fyysisesti kunnossa, mutta siitähän se urheilu vasta alkaa. Ja tämä pitää homman mielenkiintoisena. Ensi kauteen on aikaa onneksi enää reilut kahdeksan kuukautta! kirjoitti Herola.

Herola palkittiin kauden päätteeksi yhdistetyn parhaana hiihtäjänä. Herolan ystävä Iivo Niskanen päättikin muistuttaa asiasta kommenttiosiossa.

– Best skier-title” on yhdistetyn Stanley Cup, kirjoitti Niskanen ja sai paljon tykkäyksiä heitolleen.

– No onneksi se on justiin näin, naureskeli Herola vastaukseksi.

Kuva tästä.