Monet suomalaishiihtäjät pääsivät nauttimaan kauden aikana hienoa menestystä. Aivan kaikilla ei kuitenkaan ole ollut aihetta juhlaan.

Vilma Nissinen, joka joutui jättämään väliin esimerkiksi Tour de Skin, kirjoitti Instagramissa omasta kaudestaan.

– Tää talvi on ollu iso pettymys, oikeestaan isoin pettymys elämässä pitkään aikaan, aloitti Nissinen.

– Tavotteet oli isoja ja niin myös panokset, mutta missään vaiheessa en oikeesti päässy näyttämään mun parasta kuntoa tai osaamista, ja aina kun palapelin sai kasattua uudestaan, niin sitä sai taas kohta keräillä lattialta ja alottaa alusta.

– Syitä on varmasti monia, mutta paljon on ollu huonoa tuuria ja itestä riippumattomia asioita sekä terveysmurheita. Niitten takia mieli on ollu välillä tosi maassa ja liekki tähän hommaan kadoksissa, mikä kuitenkin on se pohjimmainen syy minkä takia joka aamu lähtee lenkille.

– Koska urheilullisesti tää vuosi on ollu ylivoimasesti mun aikuisuran heikoin, aion käyttää loppukevään siihen, että teen vaan hyvänmielen juttuja, nautin kevään kisoista parhaani mukaan ilman tulostavotteita ja kerään motivaatiota millä täältä kuopasta noustaan.

Koko päivitys tästä.