Seppo Räty on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa naissuhteistaan.

IS:n jutussa palataan ensin vuoteen 2013, kun Räty oli lounastamassa hiihtolegenda Juha Miedon kanssa. Miehet olivat nauraneet kovasti keskustellessaan naisista. Räty kertoi Miedolle tuolloin, että eivät naiset taida enää olla yhtä innokkaana heistä kuin kultavuosinaan.

Ilta-Sanomat kysyi keihäslegendalta, miten on asian laita nykyään.

Räty perustelee jutussa, miksi on edelleen pysytellyt sinkkuna.

– Ei tässä iässä enää ylipäätään ole suurempia haaveita parisuhderintamalla. Sanotaanko niin, että olen semityytyväinen nykytilanteeseeni, Räty kertoo IS:lle.

– Suhteessani naisiin on kaksi puolta: on todella kiva katsella naisia ja heidän kanssaan on mukava jutella, mutta sitten siinä on se ikävämpi puolensa, että nykyään en oikein enää tahdo muistaa, mitä varten niitä naisia oikein pitikään katsella, hän jatkoi IS:lle.