Kesällä järjestetään yleisurheilun EM- ja MM-kisat. Etenkin EM-kisoihin kohdistuu isoja suomalaisodotuksia. Topi Raitanen on yksi potentiaalinen menestyjä.

Raitanen onnistui hienosti viime kesänä Tokion olympialaisissa. Hän oli 3 000 metrin esteiden finaalin kahdeksas. Hän oli juoksun paras eurooppalainen.

Yleisurheilulegenda Arto Bryggare on arvioinut Raitasen tilannetta Iltalehdelle. Raitanen on itse kertonut tavoittelevansa EM-mitalia tulevana kesänä. Bryggare pitää tavoitetta realistisena.

– Ne tavoitteet ovat erinomaisia ja realistisia. En näe mestaruudellekaan mitään estettä. SE vaatii optimaalista vauhdinjakoa ja riittävää suorituskykyisyyttä, sillä loppuhan Topilla on vahva, kommentoi Bryggare Iltalehdelle.

Raitanen avasi Bryggaren kommenttien jälkeen kautensa Dohan Timanttiliigan kisassa. Kisa ei mennyt putkeen. Raitasen sijoitus oli 11:s ja aika 8.38,75.

Tästä Iltalehden juttu, jossa enemmän Bryggaren kommentteja.