Seitsenottelija Maria Huntington on kertonut Instagramissa Tyynelä-nimellä kulkevasta hirsitaloprojektistaan. Sen on sosiaalisen median perusteella tarkoitus valmistua vielä tänä vuonna.

Huntington ja hänen puolisonsa ovat projektin aikana kohtaamaan saman karun todellisuuden kuin monet muutkin uutta kotia rakentavat. Materiaalien hinnat ovat nimittäin nousseet valtavasti.

– Hintojen nousu. Kuluttajana ei ole pystynyt välttymään hintojen nousun huomioimiselta ja tuntuu, että vauhti on ollut vielä hurjempaa raksapuolella. Kyllähän sitä itse on monta kertaa miettinyt et kuinka helvetin huonon ajankohdan sitä valitsi rakentamiselle… päivitti Huntington huhtikuussa.

Viime viikolla Huntington tarjosi konkreettisen esimerkin siitä, kuinka paljon hintaa on tullut lisää.

– Ens viikolla pitäis tarvittavien metalliosien saapua, tosin melkein viisinkertaisella hinnalla mitä oltiin suunniteltu… Ne tulee nimenomaan Ukraina/Valko-venäjä akselilta niin se selittää paljon, päivitti yleisurheilutähti.