Iivo Niskanen kertoi äskettäin sosiaalisessa mediassa hankkineensa uuden koiran. Nyt lemmikki on saanut myös nimen.

Kolme olympiakultaa urallaan voittanut hiihtotähti julkaisi suloisen kuvan Timo-nimen saaneesta kääpiövillakoirasta. Niskanen ei jättänyt tuttua koirarotua, sillä miehen vuonna 2020 kuollut Aapo-koira oli myös kääpiövillakoira.

– Timo Niskanen, 9 vko:a. Sisältövaroitus – heti perään toinen koirajuttu! kertoi Niskanen Instagram-julkaisun aluksi.

– Timolla on lähtenyt homma hienosti käyntiin uudessa kotipaikassa. Kutsumanimi ei jutimaisesti niti vaan Timo tai Timppa. Pissa- ja kakkajutut Timppa on viimeistellyt kliinisesti ulos, joten kolmen eka yön tehopisteet on 0+0. Toistaiseksi ollaan noudatettu ulkoillessa meidän pelikirjaa, seuraa omistajaa. Yöt on mennyt nätisti, mutta ehkä se tästä vielä intoutuu herättämään aamulenkille aikaisemmin, veisteli Niskanen.

Koira sai paljon ihastelevia kommentteja. Myös nimi sai kiitosta.

Katso kuva tästä.