Seitsenottelija Maria Huntington ei matkannut täksi viikonlopuksi Götzisiin aloittamaan ottelukauttaan. Naisen viime viikolla loukkaama käsi esti kisaan osallistumisen.

Huntington on nyt myöntänyt Instagram Storiesissa, että uutinen oli paha pala purtavaksi. Hän on pitänyt myös hiljaiseloa somessa.

– Mul on ollut täällä vähän hiljaisempi viikko yllättäen. Ollut vähän vaikea viikko suoraan sanottuna, aloitti Huntington.

– Alkuviikon aikana eläteltiin toiveita, että voitaisiin lähteä Götzisiin (seitsenotteluun), mutta keskiviikkona selvisi, että ei. Ei vain oikein pysty lähtemään tämän käden kanssa sinne. Vähän huonot fiilikset tällä viikolla, nieleskeli Huntington.

Huntington loukkaantui harmittavasti alkuverryttelyssä ennen kisatilannetta. Hän muistutti, että tilanne voi vielä täysin kääntyä päälaelleen isossa kuvassa.

– Aika paljon töitä tehnyt, niin kuin kaikki urheilijat tekee, että olisin päässyt kisaamaan. Kaikki on mennyt hyvin tähän asti ja sitten tulee tällainen typerä loukkaantuminen. Kyllä se on vähän koville ottanut. Mutta kaikella on ehkä joku tarkoituksensa. Ehkä mä kahden kuukauden päästä naureskelen tälle ja mietin, että se tapahtui syystä.