Korkeushyppääjä Ella Junnila hyppäsi tiistaina Paavo Nurmi Gamesissa kauden parhaansa 192. Ilta-Sanomat kertoo, että kisan jälkeen todistettiin kuitenkin hieman erilaista tilannetta.

Ilta-Sanomien toimittajalle viestitettiin kisan aikana, että Junnilalla näyttäisi olevan uusi tatuointi. Toimittaja päätti kysyä asiasta naiselta itseltään.

Junnila reagoi IS:n jutun mukaan alkamalla riisua trikoohousujaan. Hän veti ne alas ja näytti, ettei ollut mitään nähtävää: reidessä ei ollut tatuointia.

– Ei minulla ole tatuointia ollenkaan. Se oli kineesioteippiä. Sori, Junnila sanoi IS:lle.

Junnila kertasi kisaansa myös myöhemmin Instagramissa.

– Oon ihan tosi onnellinen, että työ tuottaa tulosta, vaikka eilen ei ollu se helpoin päivä tai kisa. Jalka ei vamman jäljiltä ihan vielä 100% lyönnissä, mikä näky hyppäämisessä ja juoksemisessa. Tässä kuitenkin erittäin hyvät merkit tulevaan. Ollaan tehty asioita oikein ja pikku hiljaa asiat loksahtaa kohdilleen.

– Tuuletuksessa hypyn jälkeen löyty paljon tunnetta. Parin edellisen kesän vaikeudet alkaa olla takana päin ja korkeammat hypyt siintää edessä. Kiitos kaikille, ketkä oli eilen kattomassa kisaa. Kiitos kaikesta tuesta mitä osoititte! kirjoitti Junnila.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.