Khaddi Sagnia on Ruotsin paras pituushyppääjä. Nainen on varsin suosittu myös sosiaalisen median puolella. Hän on nyt kertonut asiaan liittyvistä lieveilmiöistä.

Sagnialla on lähes 300 000 seuraajaa Instagramissa. Osa heistä lähettää hänelle viestejä. He eivät voi hyväksyä naisen bikinikuvia. Sagnia ei ymmärrä kritiikkiä.

– Rakastan bikineissä olemista! Olen monesti bikineissä olohuoneessani. Aina löytyy nainen, joka on niin epävarma itsestään… ja kirjoittaa minulle: ”Miksi sinun pitää istua bikineissä?” Mutta antakaa minun. Nautin siitä. Minun pitäisi saada tehdä niin, avautui Sagnia Göteborgs-Postenille

– Miksi se vaivaa sinua niin paljon. En pyytänyt sinua seuraamaan minua. Blokkaa minut. Lopeta seuraamiseni. Mitä ihmettä oikein olet täällä, hämmästeli Sagnia.

Sagnialla on kulkenut viime aikoina hyvin urheilullisesti. Hän teki toukokuussa uuden ennätyksensä (695) Yhdysvalloissa.