Senni Salminen oli Kuortaneen GP-kisan suuri onnistuja. Nainen loikki 14,32 metriä ja valittiin yleisön toimesta kisojen parhaaksi urheilijaksi. Salmisen viime vuosien toiminta puhutti kuitenkin Kuortaneella.

Kaiken nähnyt yleisurheilulegenda Arto Bryggare kommentoi asiaa. Hän esitti näkemyksensä Iltalehdelle.

Bryggare esitti mielenkiintoisen teorian Salmisesta ja hänen valmennuksestaan. Ex-aiturin mielestä kaksikko on ehtinyt tehdä isoja virheitä.

– Minua kiehtoo Sennin ja valmentaja Matti Monosen tarina. He ovat tehneet virheitä, kun ovat rakastuneet harjoitteluun. Senni on jossain vaiheessa, esimerkiksi viime vuonna, harjoitellut liikaa. Urheilija on ottanut itselleen syyt, mutta harjoituksellisesti ja kilpailuaikataulullisesti tehtiin virheitä. Nyt näyttää tosi hyvältä, arvioi Bryggare ltalehdelle.

Salmisen tulos 14,32 on kauden kotimainen kärkitulos.

Tästä Iltalehden juttu, jossa enemmän Bryggaren kommentteja.