Aitajuoksija Lotta Harala on Nooralotta Nezirin kilpakumppani – ja ystävä. Nainen on kirjoittanut tuosta dynamiikasta enemmän sosiaalisessa mediassa.

– Urheilijamatkan jakaminen ystävän kanssa, joka todella ymmärtää, mitä käyt läpi, on mittaamattoman arvokasta. Erityisesti vaikeuksien keskellä huomaan herkästi eristäväni itseäni sosiaalisista tilanteista, koska en jaksa selittää, mitä kuuluu. Ja toisaalta hyvän fiiliksen esittäminenkin on kuluttavaa. Ihanaa, että on joku, joka on tukena hyvinä ja huonoina hetkinä, ymmärtää ja antaa myös mielipiteitään, mikä sekin on tärkeää, avasi Harala.

– Ollaan Nooralotan kanssa kilpakumppaneita, mutta ennen kaikkea toivomme vilpittömästi toisillemme hyvää ja onnistumisia. Sellaista ystävyyttä ei urheilumaailmassa liian usein löydä. Ja kuinka hienolta se tuntuukaan, kun yhdessä nousemme vaikeuksista ja saamme jakaa sen ilon ja onnen!! jatkoi Harala.

Kaksikolla on riittänyt tänä vuonna juteltavaa. Molemmat naiset ovat nimittäin kärsineet ikävistä terveysmurheista.

Neziri ei kilpaile Paavo Nurmi Gamesissa. Haralan kauden avaus odottaa vielä itseään.

Kuva ja koko päivitys tästä.