Seitsenottelija Maria Huntingtonin unelma Eugenen MM-kisoista meni lopullisesti murskaksi juhannusviikonloppuna Oulun rankingkisoissa. Ottelun keskeyttänyt Huntington on nyt viestitellyt omian tunnelmiaan sosiaalisessa mediassa.

Huntington jakoi Instagram Storiesissa Sports Mental Health Advocate -sivuston julkaisun. Kyseessä on tili, joka haluaa valistaa urheilijoiden mielenterveyteen liittyvistä asioista.

Julkaisussa oli esillä asiat, jotka fanit näkevät urheilijoissa ja asiat, joita he eivät näe.

Fanit näkevät ”henkisen kovuuden”, ”muutamat hetket suorituksia”, ”kilpailujen tulokset” ja ”keskittymisen sekä itseluottamuksen”.

Ympyrässä muistutettiin, että pinnan alla tapahtuu kuitenkin valtavasti. Siellä ovat ”ahdistus”, ”uhraukset opiskelujen ja henkilökohtaisen elämän suhteen”, ”syömishäiriöt”, ”masennus”, ”henkinen ja fyysinen uupumus”, ”epäonnistumisten tunteet huonin pelin tai kilpailun jälkeen”, ”epäily itseään kohtaan”, ”vuosien harjoitus muutamia ratkaisevia hetkiä varten” sekä ”paine suoriutua täydellisesti”

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu