Seitsenottelija Miia Sillman loukkasi reitensä toukokuun puolivälissä Puolassa. Sillman kertoi hiljattain, että reidestä löytyi pieni repeämä koti-Suomessa. Nainen on nyt avannut tilannettaan enemmän Instagramissa.

– Viimeiset kaksi viikkoa on menty pitkälti reiden ehdoilla ja treeneissä on tehty kaikkea, mikä ei tee kipeää. Eli punttia, aerobiaa, erilaisia vetoja vedessä juosten ja lihaskuntoa, kirjoitti Sillman.

Sillman myönsi, että uutinen repeämästä oli kova paikka. Takana on ikävä vammakierre.

– En lähde kierteleen tai kaarteleen fiilisten suhteen, kyllä alkuun vtutti. Ensin painittiin selän kuntoutuksen kanssa reilu kolme kuukautta ja sen jälkeen hyvän 3 viikon leiripätkän aikana sain koottua itseni jotenkin kilpailukuntoon.Odotin innolla, että pääsen vaan kiertään kisoja, sillä vireys nousee sen myötä. Ja tulee ainakin lähes tuplattua kisojen kautta tän kevään aikana tehtyjä lajiharjoituksia.

– Tällä viikolla lisätään asteen tehoja tekemiseen ja katsotaan miten reisi vastaanottaa ärsykettä. Ja saatetaan jopa päästä ihan kuvan mukaisiin tuntemuksiin kiinni, jatkoi Sillman.

Sillman on aiemmin kertonut, että toivoo vetävänsä vielä kesäkuussa täyden ottelun Oulussa järjestettävissä rankingkisoissa. Myös naisen hyvän ystävän Maria Huntingtonin on tarkoitus kilpailla Oulussa.