Eugenen MM-kisojen suosikki Armand Duplantis on noussut yhdeksi yleisurheilun ylivoimaisimmista tähdistä. Ruotsalainen säväytti torstaina tekemällä seiväshypyssä uuden ulkoratojen ME-tuloksen. Miehen otteet ovat puhuttaneet jälleen.

Suomalainen entinen seiväsässä Asko Peltoniemi kommentoi myös Duplantisin tekemistä Ilta-Sanomille. Hän hämmästeli miehen tekemistä.

– Mondon (Duplantis) suoritustaso on hurja, koska hän pystyy sateessakin hyppäämään kuusi metriä, Peltoniemi sanoi Ilta-Sanomille.

Peltoniemi latasi todella kovan väitteen Duplantisin potentiaalista. Hän muistutti Ilta-Sanomille, että oman aikansa legenda Sergei Bubka käytti selvästi Duplantisia jäykempiä seipäitä. Jos Duplantis siirtyy jäykempiin työvälineisiin, voi tulos olla hurjaa.

– Uskon hänen pystyvän 630:n ylitykseen, Peltoniemi latasi IS:lle.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu