Moukarinheiton SE-nainen Krista Tervo pääsi hienosti finaaliin Eugenen MM-kisoissa. Finaalissa nainen jäi kuitenkin kauas kauden parhaastaan ja taipui kymmenenneksi.

Iltalehden asiantuntija Arto Bryggare ei tyrmännyt Tervon suoritusta. Hänen mielestään Tervo otti askeleita oikeaan suuntaan, kun hän selviytyi loppukilpailuun.

Bryggare vihjaili kuitenkin Iltalehdessä, että Tervolla ei pysynyt pakka kasassa MM-finaalia ajatellen. Bryggare kehui seitsemänneksi yltänyttä Silja Kososta kovaksi kilpailijaksi. Tervosta hänellä oli erilaista sanottavaa.

– Vaikutti, että Krista oli niin onnellinen finaalipaikasta, että pääsi vähän herpaantumaan kontrolli. Verryttelyheitot verkkoon ja se vähän hermostutti häntä. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin kävi, sanoi Bryggare Iltalehdelle.

Tästä Iltalehden juttu.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu