Pika-aituri Nooralotta Nezirin alkukausi on ollut tuskainen vammojen vuoksi. Nainen on nyt ilmeisesti vähitellen tekemässä paluuta.

Neziri on varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Eräs fani päätti kysyä Instagramissa hänen mielipidettään aitakorkeuden mahdolliseen nostoon. Miehissä aitojen korkeus on 110 metrillä 106,7, kun taas naisten satasen aidoissa se on 83,8.

Asia nousi pinnalle, kun Nigerian Tobi Amusan kellotti hirmuisen ME-ajan Eugenessa.

– Kannatatkos muuten aitakorkeuden nostoa? Itse ihmettelen suuresti tuota kisojen aikavouhkaamista. Jos ajat paranee, niin miksi sitä pitäs hankaloittaa… Ja se 0.7 alitus jollain matkalla, voi ihmettä kun oli niin ”ihme”… tsemppii sulle, kait oot 3 vikon päästä kissassa? kysyi seuraaja.

– Moi! Mulla on sinänsä ”ihan sama”. Kyllä se taso varmaan nousisi oli se aitakorkeus mikä vaan! Mulle näin pitkänä aiturina olisi tietty varmaan etu, kun aitakorkeus olisi korkeempi kun oon nigerialaistakin joku 15cm pidempi, vastasi Neziri.

Kuva tästä.