Muun muassa Tyson Furyn taustalta tuttu promoottori Frank Warren yllätti keskiviikkona, kun hän kertoi TalkSportin haastattelussa, että raskaansarjan supertähti Deontay Wilder on ilmeisesti kohtaamassa Robert Heleniuksen lokakuussa.

Heleniuksen leiri on kertonut Ilta-Sanomille, että suomalaisjätin tuleva ottelu on sinetöity. Vastustajaa ei saa kuitenkaan vielä julkaista. Wilder taas paljasti äskettäin palaavansa kehään. Mies vihjaili vielä viime vuonna, että ura saattaa olla ohi.

Heleniuksen mahdollinen ottelu Wilderia vastaan on puhuttanut fanien keskuudessa. IFL TV tiedusteli faneilta heidän reaktioitaan otteluun. Twitter-tuomioistuin oli pääosin armoton.

– Wilder voittaa murhalla neljännessä erässä.

– Wilder tyrmää neljännessä erässä.

– Tästä tulee laillinen murha, väitti eräs Wilderiin uskova fani.

Monet kritisoivat sitä, että Wilder on kohtaamassa Heleniuksen, joka ei ole heidän silmissään riittävän nimekäs vastustaja.