Painonnostaja Anni Vuohijoki on kertonut panostavansa täysillä urheilu-uraansa. Varsin avoimesti elämästään kertova EM-pronssimitalisti on myöntänyt sosiaalisessa mediassa, että tie ei ole ollut helppo.

Vuohijoki teki sen selväksi myös Instagramissa, kun hän kertoi viime kuukausien treenikuvioistaan. Tie on ollut pitkä.

– 5.12.2021 tempaisin viimeksi yli 80 kiloa. Sen jälkeen on tullut enemmän ja vähemmän lunta tupaan, aloitti Vuohijoki.

Heinäkuussa oli pakko hyväksyä todellisuus ja tehdä ratkaisuja.

– Kyykkyraudat putosivat heinäkuun jalkojen altalähdön jälkeen takaisin alle 100 kiloon ja vit**** kuin pientä oravaa. Kuukausi sitten ehdotin, jos ohjelmat tekisi Mikan kanssa yhdessä se ihminen joka tietää miten väsynyt oikeasti olen. Mika ja Sami nappasivat yhteiskopin minusta. Olen harjoitellut nyt kolmatta viikkoa kaikki painonnostot niin, että joku katsoo ja päättää miten edetään. MRIssä ei näkynyt mitään erityistä. Samaa ödeema mutta vähemmän mitä ennen. Kipu on kroonistunut ja emotionaalista, jatkoi Vuohijoki.

Maanantaina tuli kuitenkin käänne harjoituksissa. Se kosketti naista.

– Eilen tempaisin 80kiloa. Se ei ollut kaunis, ei erinomainen. Tuki oli olematon, mutta mihinkään ei sattunut. ⁣Kysyin noston jälkeen (äänet päälle) otanko toisen. Sami sanoi että ei. Sitten aloin itkeä, Sami kysy mihin sattuu. Sanoin ettei mihinkään. On vain ensimmäinen kerta tämän kevään jälkeen kun urheilussa tuntuu olevan minkäänlaista onnea. Urheilu ja sen sisältö eivät oksettaneetkaan, kirjoitti Vuohijoki.

Video tästä.