Korkeushyppääjä Ella Junnila on ollut viime kuukausina varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on kertonut itsestään hieman erilaista tietoa.

Junnila halusi paljastaa hieman erilaisen puolen itsestään.

– Puoli musta, mikä ei näy mun kuplan ulkopuolelle hirveen usein, on mun rakkaus korkokenkiä kohtaan.
En tiedä mitään niin kaunista esinettä kuin korkokengät, aloitti Junnila.

– Huulipunat tulee hyvänä kakkosena. Pitkään elin siinä uskossa, että oon liian pitkä korollisille kengille. 183 cm on tarpeeks yhdelle naiselle. Mutta muutama vuosi takaperin tulin lopputulokseen, että mä oon pitkä joka tapauksessa ja muutamat lisäsentit ei sitä enää hetkauta suuntaan tai toiseen. Niinpä nykyään käytän korkkareita aina kun tulee sopiva hetki. Wear what makes you happy, viestitti Junnila.

Junnilalle sateli valtavasti kehuja. Alla pari kommenttia.

– Kaunis, elegantti Ella.

– Ihana kuva Ella Junnila

Kuva tästä.