Seitsenottelija Maria Huntington on puhunut Tarinoiden takana -podcastissa urheilijoiden ulkonäköön liittyvistä paineista.

Huntington, jonka kausi meni piloille vammojen ja sairastelun vuoksi, muistutti, että jotkut kisa-asut ovat erittäin niukkoja.

– Sitä voi kuka tahansa miettiä, että menisi käytännössä bikineissä kilpailemaan ison yleisön ja kameroiden eteen. Kukapa ei välillä miettisi, miltä sitä näyttää kisa-asussa. Se on varjopuoli meidän lajissa, avasi Huntington.

– Jos tuntee olonsa turvonneeksi ja laittaa kisa-asun aamulla päälleen, niin miettii vain ”ei kauheeta” ”on ihan hirveän näköistä”. Ei ole silloin kiva pukea sellaisia melkein kuin biksuja päälle, muistutti Huntington.

Huntingtonin mielestä asiaan on kuitenkin saatu myös parannusta. Huntington esitteli kisa-asujaan kauden alla.