Pika-aituri Nooralotta Neziri paljasti elokuun alussa olleensa kantapääleikkauksessa. Katseensa jo ensi kauteen kääntänyt Neziri on nyt antanut hieman erilaisen näkökulman urheilijan elämään Instagram Storiesissa.

Neziri kirjoitti yhden tavan, jolla loukkaantumiset voivat vaikuttaa urheilijaan.

– Tää juttu on jopa hävettänyt minua, myönsi Neziri, ennen kuin hän avasi asiaa enemmän.

– Minun täytyy myöntää, että kun olen ollut loukkaantuneena, minun on ollut tosi vaikea syödä hedelmiä, kasviksia ja salaattia ja sellaista tuoretta ja hyvää. En tiedä miksi. Kiinnostaisi tietää, onko teillä muillakin ollut sellaisia hankaluuksia esimerkiksi loukkaantumisten tai muuten vain stressaavina aikoina.

Nezirillä oli myös iloista kerrottavaa. Hän kertoi, että tilanne on parantunut.

– Nyt koska kuntoutumisessa on otettu selkeä steppi eteenpäin leikkauksen myötä, huomaan että on taas alkanut maistua kasvikset, hedelmät, vihannekset. Olen taas innostunut tekemään niitä. Se jos joku piristää fiilistä.