Loukkaantumiset ja sairastelu pilasivat seitsenottelija Maria Huntingtonin kauden. Nainen kertoi heinäkuun lopussa, että sesonki on hänen osaltaan paketissa.

Huntington on nyt keskittynyt vaihteeksi muihin asioihin. Hän avasi viikonloppuna tilannettaan Instagram Storiesissa.

Sosiaalisessa mediassa varsin suosittu urheilija selvensi samalla omaa ajatusmaailmaansa.

– Oli aika kiva viikonloppu. Oon pystynyt aidosti nauttimaan urheilun ulkopuolisesta elämästä ilman omantunnontuskia. Yleensä se on tuntunu ns. väärältä nauttia elämästä, kun joutuu loukkaantumisen/sairastelun takia olla pois urheilukentiltä. Vähän sairas ajatusmaailma, mutta monet urheilijat tietää varmasti mistä puhun, kirjoitti Huntington.

Huntington paljasti myös, että hänen on vaikea nauttia muiden urheilijoiden suorituksista, kun hän on itse sivussa.

– Samaan aikaan kuitenkin huomaan, että en halunnut seurata lainkaan Kalevan kisoja ja EM-kisaviikolla lähdetään lomalle. Vaikka muusta elämästä todella nauttii, niin on silti todella vaikeata katsoa kun muut pääsee terveenä urheilemaan. Koska vain valitsisin sen, että saisin olla terveenä kisaamassa. Urheilukentiltä pois oleminen lisää vain sitä paloa tulevaa harjoitus- ja kisakautta kohtaan tehdä kaikki mahdollinen, jotta kisakentillä oltaisiin terveenä ja parhaassa mahdollisessa kunnossa.