Wilma Murron EM-kulta sai paljon huomiota yleisurheilumaailmassa. Naiselle sateli onnitteluja kollegoilta.

Suomalaisten yleisurheilijoiden lisäksi myös esimerkiksi Olivia McTaggart, Nina Kennedy, Katie Nagoette ja Renaud Lavillenie onnittelivat naista Instagramissa. Murron kultapäivitys keräsi pikaisesti yli 20 000 tykkäystä.

– Ei voi olla totta. Wilma Murto paransi Suomen ennätystä kolmeen kertaan. Hattu päästä, hehkutti puolestaan kirjailija Jari Tervo Twitterissä.

Suosittu Track & Field Gazette sivusto ylisti myös Murron temppua.

– Mikä läpimurto!! ällisteli se Twitterissä.

Euroopan yleisurheiluliitto taas antoi salolaiselle suomalaisille hyvin tutun lempinimen ”The Flying Finn” eli Lentävä suomalainen. Tuo lempinimi on tuttu esimerkiksi suomalaisille F1-kuskeille ja rallitähdille.