Estejuoksija Topi Raitanen onnistui upeasti Tokion olympialaisissa. Ainakin yksi suomalaiskatsoja oli kuitenkin pöyristynyt.

Raitanen kertoi merkittävästä tapauksesta Ylen Instagram-videolla. Esillä oli fanien antamat palautteet.

– No, kyllähän niitä palautteita tulee, vähän tekniikkaan tai pitsan syöntiin liittyen tai moneen, mutta kyllä yksi on jäänyt mieleen olympiakisoista. Tulin niin sanotusti väärin maaliin. Tuli Facebook-viesti nimeltä mainitsemattomalta mieheltä.

– Tässä lukee näin: ”Hieno homma, että selvisit jatkoon olympialaisissa, mutta älä tule enää mulkku pystyssä maaliin. Sen verran pitää miehen pystyä hillitsemään itseään, vaikka innoissaan olisikin. Oli ihan v***n noloa katsottavaa.”

Raitanen hirnui naurusta viestin luettuaan.

– Kiitos hänelle tästä palautteesta. Ei ole tainnut ukko olla olympialaisissa, että saa nyt vähän olla innoissaan. Ehkä hänenä kävisin optikolla, linjasi Raitanen.

Video tästä.