Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen ei ole kertonut paljon omasta yksityiselämästään julkisesti. Nainen on kuitenkin nyt päättänyt astua esiin.

Seiskassa on uutisoitu viime viikkoina Mäkäräisen henkilökohtaisesta elämästä. Nainen kertoi nyt Instagramissa asioita, joita hän ei ole aiemmin paljastanut somessa.

– En yleensä kommentoi yksityiselämääni julkisesti kovinkaan paljon, koska ajattelen, että kotiasioista ainakin osa on kiva olla omia, ihan jokaisella.

– Urheilun tiimoilta 17 vuotta julkisuudessa on koulinut minua niin hyvässä kuin pahassa ja olen ihan sinut sen kanssa, että ammattini myötä elämäni kaikista käänteistä on ollut tarinaa. Kerron niistä mielelläni harkitusti jatkossakin, mutta viime päivinä on ollut aika paha mieli.. aloitti Mäkäräinen.

Mäkäräinen paljasti eronneensa pitkäaikaisesta kumppanistaan jo vuosi sitten. Pariskunta ei kuitenkaan huudellut asiasta julkisesti.

– Erosimme valitettavasti Jarkon kanssa noin vuosi sitten pitkän pohtimisen jälkeen. Emme kokeneet tarpeelliseksi infota asiasta kuin läheisiämme, koska asia oli luonnollisesti meillekin vaikea. Työasioiden takia Jarkko muutti pois vasta keväällä. Olemme edelleen tosi hyvissä väleissä keskenämme, mikä lämmittää miun mieltä paljon. Elämä on mennyt rauhassa pikkuhiljaa eteenpäin, kirjoitti Mäkäräinen.

Mäkäräinen on ampumahiihtouransa jälkeen jatkanut määrätietoista urheilemista. Hän kertoi lopuksi, mitä on nyt tullut tehtyä ja luvassa seuraavaksi.

– Eilen Kolilla 5,5h lenkkareiden ulkoilutusta Herajärven kierroksella. Ei ollut ruuhkaa mut kivaa ja liukasta. Selvisin vain yhellä kaatumisella.

– Pahoittelut, että jätän tästä postauksesta pois kommentoinnin mahdollisuuden. Ensi viikolla suuntaan Salzburgiin IBUn kongressiin Kontiolahden MM 2027 kisahaun merkeissä. Pitäkää tekin peukkuja sille, päätti Mäkäräinen.

Tästä Mäkäräisen koko päivitys.