Suomalainen hiihtotähti Jasmi Joensuu on jakanut valitettavan uutisen Instagram Storiesissa. Joensuun seura Vantaan Hiihtoseura kertoi nimittäin ikävästä uutisesta Instagramissa.

– Vantaan Hiihtoseuran kontteihin Hakunilan urheilupuistossa on murtauduttu.

– Varkaat murtautuivat torstain vastaisena yönä urheilustadionin laidalla sijaitseviin voitelukoppiin ja suksikirjastoon. Voitelukoppi tyhjennettiin kokonaan. Arvioidut vahingot nousevat vähintään 10 000 euroon. Konteista vietiin esimerkiksi lasten ja nuorten yhteiskäyttöön tarkoitetut 13 Salomon-kilpasuksiparia, kerrottiin päivityksessä.

– VHS on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen Itä-Uudenmaan poliisille. Oudoista liikkeistä Hakunilan urheilustadionin suunnalla torstain vastaisena yönä voi olla yhteydessä poliisiin. VHS jakaa sosiaalisessa mediassa varastettujen suksien kuvia ja pyytää yleisöä jakamaan päivitystä.

– Lasten ja nuorten sukset on merkitty tunnettujen hiihtäjien nimillä ja numerosarjalla, jossa on suksen sarjanumeron kolme viimeistä numeroa. Sukset ovat Iivo 544, Matti 523, Björn 363, Gunde 377, Veikko 302, Dario 857, Mietaa 682, Marja-Liisa 018, Stefania 005, Helena 005, Marit 030, Aikku 107 ja Stina 161, jatkui päivitys.

Vantaan Hiihtoseuran tähtihiihtäjiin kuuluva Joensuu harmittelikin uutista.

– Tosi ikäviä uutisia, kirjoitti Joensuu.

Vantaan Hiihtoseura muistutti päivityksessään, että seura on pyrkinyt mahdollistamaan hiihtoharrastuksen monille nuorille. Nyt tuli todella ikävä takaisku.

– Vantaan Hiihtoseura pyrkii mahdollistamaan hiihtoharrastuksen mahdollisimman monelle. Seuran tavoitteena on, että lapset ja nuoret pääsevät koronarajoitusten jälkeen palaamaan liikuntaharrastusten pariin. VHS:n vapaaehtoisten pyörittämän suksikirjaston palveluja käytti viime talvikaudella yli 1700 koululaista.

Koko päivitys tästä.