Reetta Hurske oli päättyneellä kaudella pika-aitojen kuningatar Suomessa. Nainen kertasi hiljattain Instagramissa omaa kauttaan.

Hän muistutti vetäneensä 100 metrin aidat kisoissa 21 kertaa. Taskuun tulivat esimerkiksi Suomen mestaruus, EM-kisojen yhdeksäs sija, MM-välierä ja maaotteluvoitto. Kauden paras aika oli 12,88 ja viiden parhaan kisan keskiarvo 12,93.

Hurske jakoi päivityksessään kiitosta myös taustatiimilleen ja tukijoilleen.

– Isot kiitokset mun uran ykköshenkilöille valmentaja Marjukalle ja Terolle (Heiska). Kiitos Tampereen Pyrintö ja Suomen urheiluliitto sekä yhteistyökumppanit Adidas, K-Citymarket Turtola, DUCO Rakennuttaja ja Hierontamankeli, kirjoitti Hurske.

Maanantaina Hurske kertoi puolestaan aloittaneensa viimeisen lomaviikkonsa. Ensi viikolla on jälleen tarkoitus palata harjoittelemaan tulevaan kauteen. Hurske vihjaili, että uusi viikko ei alkanut ihanteellisesti.

– Kivaa uutta viikkoa! Tahmeesti starttas meikäläisen viimenen ”lomaviikko”, mutta nautiskellaan lomasta vielä muutamat päivät ja ens viikolla alotellaan taas treenaan, avasi Hurske.

Kuva tästä.