Yhdistetyn kesä-GP oli suomalaisittain mahtavaa seurattavaa. Päätöskisa Tschaggunsissa kruunasi upean rupeaman. Eero Hirvonen voitti miesten kisan ja Minja Korhonen oli naisissa kakkonen.

Hirvonen lähti rullahiihto-osuudelle lopulta kolmantena. Hirvonen otti nopeasti suksilla kärkipaikan ja vei voiton.

– Huikea päivä, mieletön fiilis. Tänään oli hyvä hyppy ja pääsin paremman pään keleihin. Oli oikeasti onnistumisen elämys mäessä. Sovittiin hiihto-osuudella kärkiporukan kanssa, että pidetään sen verran vauhtia, ettei takana oleva porukka pääse kiinni. Oli hyvä, herkkä kiri ja muilla kavereilla ei ollut siinä saumaa, kertasi Hirvonen Hiihtoliiton tiedotteella.

Ilkka Herola taisteli päätöskilpailussa sijalle 15.

– Tärkeintä tietenkin, että sai kokonaiskilpailun voiton varmistettua. Totta kai voi olla tyytyväinen. Hieno kiertue oli, vaikka loppu menikin vähän hankalaksi. Nyt kotia elpymään, kommentoi Herola tiedotteella.

Arttu Mäkiaho oli 21:s ja Otto Niittykoski 31:s.

Minja Korhonen otti viimeisestä osakilpailusta toisen sijan. Hän oli mäkiosuuden toinen ja piti siis paikkansa.

–Tiedettiin, että Minja on hyvässä kunnossa, mutta ihan näin kovia tuloksia ei varmasti kukaan osannut odottaa. Käsittämätön suoritus 15-vuotiaalta. Minja tuli tosi valmiina näihin kisoihin ja oli heti valmis haastamaan kärkipään urheilijoita, kommentoi naisten valmentaja Lasse Moilanen Hiihtoliiton tiedotteella.

Ilkka Herola oli kesä-GP:n kiertueen lopputuloksien ykkönen ja Eero Hirvonen kakkonen. Minja Korhonen oli kokonaistuloksissa kolmas.