Seiväshypyn EM-kultamitalisti Wilma Murto on esitellyt sosiaalisessa mediassa hänen kunniakseen tehtyä näyttävää vaatekappaletta. Kyseessä on kustomoitu Puman takki.

Vaatejätti on yksi Murron yhteistyökumppaneista. Murto hehkutti upeaa takkia Instagramissa.

– Epätodellista, päivitteli urheilutähti.

Takin suunnitteli Mauro Severino. Muotisuunnittelija kertoi myös omasta kokemuksestaan Instagramissa.

– On asioita mille ei sanoja vaan löytyy.. Sain viestin viikko sitten Jenni Santerolta et Puma haluisi mun tekevän jonkun custom takin Wilma Murrolle lahjaksi ja mä innostuin tästä heti. Ei oo siis joka päivä kun pääsee Euroopan mestarille vaatteita taikomaan. Mä siis sain takin maanantaina ja sain takin keskiviikkona valmiiksi painoa varten.

– Meinas iskeä paniikki, että saanko takin toteutettua perjantaihin mennessä. Boss Omar Areefer lupautui tekee painatuksen takkiin ja se tehtiin perjantai aamuna ja oon kiitollinen hänen avusta mua! Haluaisin onnitella meidän mestaria ja kiittää siitä, kuinka ihanasti otti takin vastaan. Tää oli tosi iso juttu mulle. Ps ”forever faster”

Kuvat tästä ja tästä.