Youtube-nyrkkeilijä Jake Paul herättää paljon intohimoa vanhan koulukunnan nyrkkeilyfanien keskuudessa. Raskaansarjan legendan Mike Tysonin hiljattain heittämä kommentti on ollut bensaa liekkeihin heille.

Tyson näki Paulin sparraavan valmentajalegenda Freddie Roachin salilla. Se ei tehnyt vaikutusta mieheen.

Roach kertoi Tysonin reaktiosta Fighthype-sivuston haastattelussa.

– Hän (Paul) tuli tänne Tysonin kanssa. Tyson katsoi häntä ja lähti. Hän katsoi häntä (Paulin sparria) 30 sekuntia ja sanoi: ”Freddie, voimmeko mennä alakertaa katsomaan kuvia?” Siellä on todellinen salini ja parhaat kuvat, ja hän tietää sen, paljasti Roach.

Roachin mukaan Tysonia ei kiinnostanut seurata Paulin touhua salilla. Jake Paul kohtaa UFC-legenda Anderson Silvan nyrkkeilykehässä 29. lokakuuta.

Hasim Rahman Jr., jonka piti kohdata Jake Paul nyrkkeilykehässä, reagoi sosiaalisessa mediassa Roachin sanoihin varsin huvittuneena. ”Olen haljeta naurusta”, veisteli Rahman, joka puolestaan ottelee toista UFC-legendaa Vitor Belfortia vastaan marraskuussa.