Deontay Wilder ja Robert Helenius palaavat lauantaina nyrkkeilykehään reilun vuoden tauon jälkeen. Miehet kohtaavat toisensa 15. lokakuuta New Yorkissa.

Katsomossa pitäisi olla myös iso nimi: Oleksandr Usyk. Ukrainalaisen kaapista löytyy tukku eri liittojen mestaruusvöitä (WBA (Super), IBF, WBO ja IBO).

WBC-liiton mestari Tyson Fury on järjestänyt omaa draamaansa, joka ei tunnu Usykia kiinnostava. Usykin leiri onkin puhunut Heleniuksen ja Wilderin välisen ottelun voittajan kohtaamisesta.

Wilder päätti ”lopettaa uransa” vuoden takaisen Fury-ottelun jälkeen. Helenius taas etsi pitkään vastustajaa. Hänen leirinsä toivoi ottelua WBA-liiton vyöstä Usykia vastaan.

Wilder vihjaili hiljattain Premier Boxing Championsin haastattelussa jotain Heleniuksen tilanteesta, kun hän ennakoi kaksikon kohtaamista.

– Haluan aina hyvän vastustajan. Ymmärrät mitä tarkoitan? Robert on voittoputkessa ja täällä. Tiedät kyllä. Olen kuullut, että hänen pitäisi olla pakollinen haastaja Usykilla, miten se sitten meneekin. Joten tiedän hänen olevan parhaassa mahdollisessa iskussa. He haluavat aina olla kohdatessaan minut, paalutti Wilder.