Robert Helenius on sunnuntain vastaisena yönä ammattilaisnyrkkeilyuransa kovimman haasteen edessä, kun hän astelee kehään ex-maailmanmestari Deontay Wilderin kanssa. Wilder tekee paluun vuoden tauon jälkeen, mutta lähtee suursuosikkina otteluun ahvenanmaalaista vastaan.

”Bronze Bomber” ei ole urallaan hävinnyt kuin hallitsevalle mestarille Tyson Furylle. Kaksikko kohtasi kolmen ottelun klassikkosarjassa, jonka viimeinen ottelu päättyi Furyn tyrmätessä Wilderin. Furylla onkin hyvä tuntuma siihen, millainen mies Heleniusta on vastassa, ja englantilainen on julkisuudessa julistanut Wilderin tyrmäävän Heleniuksen, vaikka ”Helenius on hyvä nyrkkeilijä”.

Fury ei ole ainoa, joka povaa kovaa kohtaloa ”Nordic Nightmarelle”. Vähintään tekninen tyrmäys tulee jo ennakkoon ruotsalaiselta vetoyhtiöltä NordicBetilta, jonka tarjoama kerroin Wilderin voitolle on minimaalinen 1.13 ja Heleniuksen voitolle peräti 6.60.

Furyn näkemys saa muutenkin tukea kertoimista. Wilderin voitolla tyrmäyksellä tai diskauksella on tarjolla kerroin 1.20, kun Heleniuksen vastaava on 9.00. Wilderin voitosta tuomariäänin saa kuitenkin kertoimen 7.00, mikä kertoo siitä, että myös kertoimet tukevat amerikkalaisen tyrmäysvoittoa.