Hiihtolegenda Therese Johaug käväisi tällä viikolla Suomessa markkinoimassa omaa nimeään kantavaa vaatemerkkiä, joka lanseerataan Suomessa Intersportin liikkeissä. Hän antoi reissun aikana myös haastattelun Iltalehdelle.

Uransa viime kauteen päättänyt Johaug kohtasi kilpaladuilla useita kivikovia suomalaishiihtäjiä. Iltalehti kysyikin asiasta naiselta.

Johaug, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski olivat esimerkiksi palkintokorokkeella Pekingin olympialaisten 10 kilometrin perinteisen kisan jälkeen. Johaugilla oli selvä mielipide näistä kahdesta naisesta.

– Puhun todella paljon Kristan ja Kertun kanssa. Pidän heistä hyvin paljon. He ovat niin kilttejä ihmisiä. Olemme todella hyviä ystäviä. Toivon heille kaikkea hyvää, kertoi Johaug Iltalehdelle.

Iltalehti tiedusteli myös, uskooko hän kaksikon taistelevan mitaleista Planican MM-kisoissa. Vastaus ei jättänyt myöskään paljon epäselväksi.

– Totta kai! Kerttu ja Krista ottivat mitaleita olympialaisista. Olen seurannut heitä sosiaalisessa mediassa ja tiedän, että he harjoittelevat hyvin. He tekevät hyvää työtä. Toivon heille mitaleita. Niin myös Iivo Niskaselle.

Tästä Iltalehden juttu.