Nyrkkeilyn raskaansarjan legenda Mike Tyson on yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista. Hän kerää sen vuoksi myös paljon huomiota, jota hän ei haluaisi.

Siitä on jälleen saatu yksi esimerkki. Tyson kirjoitti Instagramissa törmänneensä itseään koskevaan uutiseen, joka ei pitänyt paikkaansa

– Minun nimeäni on käytetty valheellisesti mainostamaan ”Fall Brawl” -nimistä hyvänteväisyystapahtumaa Pennsylvanian Palmyrassa. Kuulin ensimmäistä kertaa tästä tapahtumasta, kun lehdistö alkoi kirjoittaa asiasta.

– Suhtaudun hyväntekeväisyyteen hyvin vakavasti, ja minun nimeni ja kuvieni väärin käyttäminen sekö valheelliset väitteet läsnäolostani ovat vastuuton tapa kerätä rahaa ja epäreilua ihmisille, jotka odottavat minun olevan paikalla. Lakitiimini selvittää tapausta, jatkoi Tyson.

Edelleen tiukasti harjoitteleva Tyson on väläytellyt viimeisen vuoden aikana paluuta kehään. Nuo spekulaatiot ovat tosin hieman hiljentyneet viime aikoina.

Kuva tästä.