Perjantaina yksi Rukan pettyneimmistä naisista oli Maja Dahlqvist. Ruotsalaistähti kaatui sprintin finaalin loppusuoralla. Hän oli vahvasti matkalla voittoon.

Peli oli kuitenkin pelattu kaatumisen myötä. Dahlqvist jäi finaalin viimeiseksi. Voiton vei Ruotsin Emma Ribom.

Sprintticupin maailmancupissa viime kaudella voittanut Dahlqvist palasi asiaan vielä sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagramissa karun kuvan. Hän katsoi siinä kaatuneena lohduttoman näköisenä kohti maalialuetta.

– Ei ole koskaan kivaa kaatua, mutta silti paljon positiivisia asioita irti tästä päivästä! Olen myös onnellinen Emma Ribomin puolesta ensimmäisen maailmancupin kisan voitosta!! hihkui Dahlqvist.

Kuva tästä.

Dahlqvistin romahdus avitti Suomen Jasmi Joensuun hänen uransa parhaimpaan sijoitukseen. Joensuu oli neljäs ja fiilisteli sijoitusta Instagramissa.

– Eilen (torstaina) kävin aikataulua läpi ja painoin mieleen kellonajan 14.51. Se oli aika, jolloin finaali alkoi. Päätin, että tänään nautitaan ja taistellaan kotiyleisön edessä täysillä ja palkintona ensimmäinen finaalipaikka tällä tasolla! Ihan ei vielä podiumille riittänyt, mutta iso steppi otettu mun uralla.

– Kiitos ihan jokaiselle ladun varressa ja myös niille, jotka jännitti telkkarin ääressä. Enpä oo ennen kokenut näin siistiä olotilaa ladun varressa. Vaikka urheilussa on paljon isompia päämääriä kun tulokset niin kyllä tämä päivä muistuu vielä varmasti pitkään. Treenit jatkuu ja olen varma, että jatkossa taistellaan vieläkin kovemmista tuloksista, sanaili Joensuu.

Koko päivitys tästä.