Seitsenottelija Maria Huntington valmistautuu jo tiukasti uuteen kauteen. Naisen viime sesonki alkoi ikävällä loukkaantumisella, eikä hän päässyt missään vaiheessa toivomaansa kuntoon.

Huntington oli elokuun lopussa leikkauksessa. Hän kertoi asiasta tuolloin myös Instagramissa.

– Onnistunut akillesjänteen kiinnikkeiden puhdistusleikkaus molempiin jalkoihin. Kolmen vuoden ajan akillesjänteet ovat vaivanneet tekemistä jatkuvasti enenivässä määrin ja ei nähty lopulta muuta vaihtoehtoja, jo kokeiltujen kuntoutuspolkujen jälkeen kuin putsata akillesjänteiden ympäristö kiinnikkeistä. Jatkossa saa toivottavasti vielä joskus nousta aamulla sängystä ilman, että tarvitsee linkuttaa (akillesvaivaset tietää mistä puhun), kirjoitti nainen elokuussa.

Viime aikoina Huntington on tehnyt päivityksiä, joiden perusteella hän kuntoutus on edennyt hyvin. Hiljattain nainen kertoi myös yhteistyökumppaninsa kanssa tehdyssä julkaisussa vaihtaneensa myös hieman tyyliään.

– Sassy-Maria. Oon viimeisen puolen vuoden aikana uudistanut mun tyyliä ja vaatekaappia! Vaatekaapin sisältö on vähentynyt huomattavasti ja pyrkimyksenä on, että kaikkia vaatteita pystyy yhdistelemään keskenään ja vaatteet pysyy käytössä pitkään, kirjoitti Huntington.

Huntingtonin tutut ja hänen faninsa ylistivät naisen lookia.

– No wooppa wooppa, hihkui seitsenottelija Miia Sillman.

– Uuffff mikä kuumis, sanaili yleisurheilija Charlotta Pettersson.

– Vautsi mitkä kuvat, kehui seiväshyppääjä Maria Kytölä.

Kuva tästä.