Dagbladet-lehti on kertonut verkkosivuillaan hiihdon maailmancupin avauksen tapahtumasta, joka jäi vähälle huomiolle. Naisten 20 kilometrin takaa-ajon jälkeen todistettiin nimittäin ikävää näytelmää, jossa pääroolia näytteli Victoria Carl.

Entinen superlupaus laittoi kaiken peliin Rukalla. Hän taisteli hienosti sijalle 14 sunnuntain takaa-ajossa. Sen jälkeen oli kuitenkin vuorossa karu todellisuus.

Carl tärisi maaliviivan ylitettyään. Joukkuekaveri Katharina Hennig joutui pitämään häntä pystyssä.

Carl oli aivan loppu. Dagbladetin mukaan kaksi Saksan joukkueen jäsentä tarvittiin taluttamaan hänet pukuhuoneeseen. Hän oli siellä kymmenen minuuttia, ja senkin jälkeen voimattoman näköinen.

– Minulta loppuivat paukut viimeisessä nousussa. Ei enää energiaa. En muista ylittäneeni maaliviivaa, kertoi Carl Dagbladetille.

– Jaloissani ei ollut tuntoa. En saanut tarpeeksi happea, enkä pysynyt pystyssä omin avuin, selvitti hän kisan jälkeistä tilaansa.

Carl teki selväksi, että kokemus oli uusi hänelle.

– Tämä oli uutta minulle, mutta voin ylittää rajani ja näin voi tapahtua, sanoi Carl ja kertoi olevansa tyytyväinen siihen, että laittoi kaiken peliin.

Saksan hiihtojoukkueen pomo Peter Schlickenrieder kommentoi Carlin tapausta maanantaina Dagbladetille.

– Victorialla on kaikki kunnossa. Kisa oli rankka, ja hän oli väsynyt maalissa, mutta hän oli ok viisi minuuttia sen jälkeen, väitti mies lehdelle.