Jasmi Joensuu on yksi Suomen hiihtäjistä, johon kohdistuu isoja odotuksia uuden maailmancupin kauden alla. Kotimaisen kauden mainiosti aloittanut Joensuu on nyt esitellyt sosiaalisessa mediassa käytössä olevaa autoaan.

Se on melkoinen erikoisuus. Monilla suomalaisurheilijoilla ei ole käsissä vastaavaa menopeliä. Joensuun auto on nimittäin Jeep Wrangler.

Kyseessä on nelivetoinen auto, jossa on yhteensä 380 hevosvoimaa. Ladattava hybridi on melkoinen tykki maastossa.

– Autolla ajaminen kuuluu mun jokapäiväiseen arkeen kotona ollessa ja etenkin talvella tulee ajettua pitkiä matkoja haastavissa olosuhteissa, kirjoitti Joensuu Instagramissa yhteistyökumppaninsa kanssa tehdyssä julkaisussa.

– Kesällä kun pohdittiin autonvaihtoa ja meille ehdotettiin Jeep Wrangleria niin oltiin aluksi vähän skeptisiä, mutta täytyy myöntää, että talviajaminen on saanu aivan uuden ulottuvuuden tämän auton myötä-

Naisen fanit ällistelivät upeaa menopeliä. Sen hinta on uutena alkaen reilut 85 000 euroa.

Kuvat tästä.