Suomalainen aitajuoksija Annimari Korte on lähtenyt harjoitusleirille Dubaihin. Nainen on kertonut jonkin verran tunnelmistaan Instagramin välityksellä.

Sunnuntaina Korte jakoi Instagramissa videokuvaa harjoituksistaan. Hän kertoi palanneensa erääseen treenimuotoon pitkän tauon jälkeen.

– Tänään ekaa kertaa melkein 3 vuoteen painojen kanssa leukoja, huvitti vaan tehdä niitä. Mun treeniohjelmassa on lukenut 2-3x viikossa ”yv” ja oon tehnyt niinä päivinä muun treenin jälkeen 2 ylävoima liikettä mitä milloinkin huvittanut. On pidetty meille ”epäolennaiset” oheistreenit täysin epäolennaisina ja siten stressittöminä. Ja jostain syystä oon vahvempi kuin koskaan, kirjoitti Korte.

Video tästä.

Pelkkää treeniä ei kukaan urheilija kestä. Lauantaina Korte ehtikin ottaa lepoa. Pika-aitojen SE-nainen poseerasi Instagramissa uima-altaan reunalla. Hän myönsi julkaisun yhteydessä, että lepopäivien pitäminen ei ole helppoa.

– Lepopäivät on mulle viikon vaikeimpia päiviä, laskee vaan tunteja koska pääsee taas treenaamaan. Onneks kenttä näkyy sentään taustalla koko ajan. Oon muuten kehittynyt lepopäivien pitämisessä ja pitänyt jopa 3 lepopäivää kevyillä viikoilla, se on saavutus mulle, kirjoitti Korte ja sai paljon sympatiaa ihmisiltä.

– Oho aika kuuma, ihasteli yksi fani.

– Ei simpura sä oot kaunis, hehkutti toinen.

Kuva tästä.