Anni Vuohijoki oli viikonloppuna 13:s painonnoston MM-kisojen 64 kilon sarjassa. Vuohijoki nosti tempauksessa 87 kiloa ja työnnössä 106 kiloa. Yhteistulos oli siis 193 kiloa.

– Tempaukset olivat tänään hyviä. Olisi pitänyt päästä aloittamaan työntö korkeammalta, niin ei olisi tullut pitkää taukoa ensimmäisen ja toisen noston väliin. Treeneissä olen tehnyt 80+100, joten siihen nähden kilpailut menivät loistavasti. Ensimmäinen kilpailuni kuitenkin ilman kipulääkkeitä. Ensi kevään EM-kilpailuista otan mitalin! kommentoi Vuohijoki Painonnostoliiton verkkosivuilla.

MM-kisat järjestetään tänä vuonna Kolumbian pääkaupungissa Bogotassa. Sillä on ilmeiset varjopuolensa. Vuohijoki paljasti lauantaina Instagram Storiesissa järkyttävän kokemuksen pelipaikalla.

– Ajattelimme Samin (Köngäs, valmentaja ja kumppani) kanssa lähteä kaljalle. Kun katselin Google Mapsista minne mentäisiin, niin joku äijä yritti pölliä puhelimeni. Yritti sitten lyödä Samia puukolla. Onneksi lipesi, avautui Vuohijoki ja toivoi, ettei kisoja järjestetä enää jatkossa vastaavissa paikoissa.

Vuohijoki laittoi vielä myöhemmin fiiliksensä pakettiin Instagramissa. Hän myönsi, että tie MM-kisoihin oli raskas. Lopulta se palkitsi.

– 10.12.2022 oli päivä kun nousin lavalle ilman kipulääkkeitä. Kun heinäkuussa bussiin juostessa jalat lähtivät alta olin varma, ettei tästä tule enää kisakautta, mutta niinhän sinne lavalle taiottiin taas ihan uusi Anni. 7kg kevyempänä.⁣

– En edes ymmärtänyt miten hyvin lopulta sijoituin ja selvisin. Kun muistan kirkkaana omat yli 210 kilon yhteistulokset ei näistä kiloista osaa ylpeillä. Mutta samalla tajuan, miten olen vihdoin sillä tiellä, josta ne hyvät tulokset syntyvät – ehjä ja onnellinen urheilija.⁣

– Sijoitun lopulta 13. joka on urani toiseksi paras MM-kisatulos. Ei ihan paskasti ja paljon jäi vielä parannettavaa.⁣ Kiitos koko Suomen joukkueelle tuesta ja jeesistä, kirjoitti EM-pronssimitalisti.

Koko päivitys tästä.