Hiihdon maailmancupissa nähtiin sunnuntaina vaihteeksi jotain hieman erilaista. Beitostölenissä kilpailtiin nimittäin 4×5 kilometrin sekaviesti.

Suomen ykkösjoukkueessa hiihtivät Johanna Matintalo, Perttu Hyvärinen, Kerttu Niskanen ja Joni Mäki. Joukkue oli kisan neljäs.

Perttu Hyvärinen ei onnistunut toisella osuudella. Hän ei pysynyt kärjen vauhdissa, ja Suomi putosi sijalle yhdeksän. Kerttu Niskanen ja Joni Mäki eivät kyenneet nostamaan seuraavilla osuuksilla Suomea voittotaistoon.

Kisan voitti Norjan kakkosjoukkue ennen saman maan ykkösjoukkuetta. Ruotsi oli kolmas. Suomen kakkosjoukkue oli kuudes. Siinä hiihtivät Anne Kyllönen, Markus Vuorela, Jasmi Joensuu ja Remi Lindholm.

– Kokonaisuutena Beitostölenin viikonloppu oli meiltä hyvä. Kaksi podiumia ja paljon sijoituksia viidentoista joukkoon. Tänäänkin viestissä kokonaispanos oli kova, kun kaksi joukkuetta kuuden joukossa. Ykkösjoukkue ei ihan onnistunut ja hiihtämisestä tuli jojoilua. Välillä tiputtiin ja sitten ajettiin kärkeä uudelleen kiinni, jolloin kärkisijoista taistelusta tulee vaikeata. Tästä jatketaan kohtia Davosia, päävalmentaja Teemu Pasanen arvioi Hiihtoliiton tiedotteella.

Suomen kakkosjoukkueessa hiihtänyt Jasmi Joensuu myönsi, että loppu oli tällä kertaa liikaa hänelle tiukan taistelun jälkeen.

– Joukkueelta todella hyvä suoritus. Kuudes sija on kuitenkin kova ja itse en ole varmaan koskaan noin kovaa lähtenyt kisaan. Yritin väkisin ottaa keulaa kiinni ja sainkin sen aika helposti mutta viimeisestä kilometristä muistikuvat on aika hatarat. Aika pahasti hyydyin mutta tuossa oli nyt hyvä paikka kokeilla ja nähdä, mitä se vauhti oikeasti on, kommentoi Joensuu Hiihtoliiton tiedotteella.