Hiihtäjä Krista Pärmäkoskella on takanaan tavallisista tallaajista poikkeava joulu. Hän on nimittäin urakoinut Sveitsissä Tour de Skihin valmistautuen.

– Pisamia keräämässä pitkällä lenkillä. Tänä vuonna joulu menee glögin ja PK-treenien merkeissä näissä maisemissa. Tai ladulle mennään, jos malttaa laskee uusimman Keplerin kädestään, kirjoitti Pärmäkoski joulun alla Instagramissa.

Pärmäkoski ei päässyt siis tuttuun saunaan kotiinsa Kuortaneelle. Suomalaistähden ja hänen Tommi-puolisonsa näyttävä hirsikoti valmistui viime vuonna.

Pärmäkoski esitteli joulun kunniaksi upean kotinsa komeaa saunatilaa Instagramissa. Hän teki yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa julkaisun.

– Joulusauna. Uuden hirsikodin löylyissä ja varsinkin pihasaunan lämmössä ois ollut hieno viettää tämä joulu, mutta vielä tulee se joulu, kun saadaan saunoa ihan ajan kanssa! Mahroton maja on ollut kotina nyt reilun vuoden ja vieläkin ollaan tyytyväisiä hirsikodin valintaan. Lämmin tunnelma, terve sisäilma, miellyttävä asua ja elää! fiilisteli Pärmäkoski.

Pärmäkosken uran epäiltiin päättyvän viime kauden jälkeen. Hän kertoi kuitenkin sesongin loputtua jatkavansa edelleen kilpailemista.

Kuvat tästä, oikealla olevaa nuolta painamalla näkee lisää kuvia.