Venäjän hiihdon alkukauden ykkösnimi on ollut Veronika Stepanova. Kaikki suuret nimet eivät kuitenkaan ole olleet odotetulla tasolla.

Aleksandr Bolshunovilla on ollut omat ongelmansa. Suurimmissa vaikeuksissa on kuitenkin ollut Natalja Neprjajeva.

Viime kaudella maailmancupin kokonaiskilpailun ja Tour de Skin voittanut Neprjajeva on jäänyt Stepanovan ja kumppanien jalkoihin. Hän onnistui kuitenkin voittamaan 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kisan Kirovo-Tshepetskissä.

Neprjajeva myönsi kisan jälkeen, että hänellä on ollut vaikeaa. Hän kertoi tarkemmin syitä asialle.

– En esitä rehellisesti sanottuna vieläkään sellaisia tuloksia, joita minulta odotetaan ja joihin voisin olla tyytyväinen.

– Tällä kaudella yritän pitää hauskaa ja viihdyttää faneja. Mistä motivaatiota? Toivomme kaikki, että pääsemme kansainvälisiin kisoihin, joten meidän on pysyttävä kunnossa ja taisteltava toisiamme vastaan.

– En ole tällä hetkellä tyytyväinen terveystilaani. Täällä reitti ja sää olivat myös todella vaikeat. En ole tottunut tällaisiin olosuhteisiin. On ollut vaikea sopeutua, avasi Neprjajeva Championat-sivustolle.