Suomalaisten hiihtotähtien autot kääntävät katseita. Kerttu Niskanen ajaa tunnetusti Porschella. Myös Jasmi Joensuulla on käsissään melkoinen menopeli.

Joensuu on kääntänyt viime aikoina kotimaassa katseita komealla Jeep Wranglerilla, jonka hän on saanut yhteistyökumppaninsa avulla. Kyseisen menopelin lähtöhinta on noin 80 000 euron nurkilla.

– Meille ehdotettiin sitä ja sitten se tuli. Olen jenkkinaisia, joten pitää olla jenkkiauto, hehkutti Yhdysvalloissa myös asunut ja harjoitellut Joensuu Iltalehdelle.

– On se kyllä tosi mahtava peli. Kiva ajella jäisillä teillä, jatkoi nainen.

Joensuu on ehtinyt fiilistellä autoa myös Instagramissa. Menopeli on tehnyt suuren vaikutuksen.

– Autolla ajaminen kuuluu mun jokapäiväiseen arkeen kotona ollessa ja etenkin talvella tulee ajettua pitkiä matkoja haastavissa olosuhteissa. Kesällä kun pohdittiin autonvaihtoa ja meille ehdotettiin Jeep Wrangleria niin oltiin aluksi vähän skeptisiä, mutta täytyy myöntää, että talviajaminen on saanu aivan uuden ulottuvuuden tämän auton myötä, kirjoitti Joensuu marraskuussa.

Kivasti kauden aloittanut Joensuu ei ole viikonloppuna mukana Davosin maailmancupissa.

Maastohiihto

Maastohiihdon maailmancup
Davos, Sveitsi 17.-18.12.2022

Naiset 
Anne Kyllönen, Anni Lindroos, Kerttu Niskanen, Maaret Pajunoja, Eveliina Piippo, Krista Pärmäkoski

Miehet 
Niko Anttola, Juuso Haarala, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm, Lauri Mannila, Niilo Moilanen, Joni Mäki, Arsi Ruuskanen, Verneri Suhonen, Markus Vuorela, Lauri Vuorinen

Tästä Iltalehden juttu.

Kuva tästä.