Korkeushyppääjä Ella Junnila on jakanut joulun alla ajatuksiaan Instagramissa. Hän kirjoitti monille ihmisille varsin kipeästä aiheesta, omasta kehostaan.

– Kehokiitollisuus on mieletön juttu. Havahduin vähän aika sitten kun kirjoitin yhtä tekstiä, etten oo koskaan oikein antanut mun keholle sen ansaitsemaan tunnustusta. Oon aina vaan sättimässä sitä, kun treenit ei mee just niin kun halusin tai sattuu joku loukkaantuminen. Odotan mun keholta täydellisyyttä, joka tilanteessa. Pyrin kohti täydellisyyttä. Miten sitten havahduin tähän? aloitti SE-nainen päivityksensä.

Junnila tarkasteli hieman kirjoittelemaansa. Sieltä löytyi havainto, joka sai hänet liikuttumaan.

– Teksti, mitä kirjoitin sisälsi lauseen ”mun kehosta on tullut vuosien harjoittelun myötä vahva ja taitava…” Rupesin kyynelehtimään, kun pysähdyin ajattelemaan juuri kirjoittamaani. Koska mun kehosta on tullut ihan mielettömän taitava ja vahva vuosien harjoittelun myötä! En vaan koskaan oo pysähtynyt kiittämään mun kehoa kaikesta siitä mitä oon saanut kokea, koska mulla on upea, taitava, vahva keho. Ja tää mun vahva, taitava, upea keho ansaitsee kaiken rakkauden.

Tuo ajatusprosessi toi Junnilalle perspektiiviä suorittamisen keskellä. Hän toki vahvasti, että se ei vie pois tavoitteellisuudesta.

– Aion jatkossakin pyrkiä kohti kokoajan parempia suorituksia. Aion jatkossakin pyrkiä kohti täydellisyyttä. Siinä samalla aion kuitenkin osoittaa kiitollisuutta tästä matkasta just tän kehon kanssa. Mä vakaasti uskon, että kaikki ihmiset ja kehot ansaitsee rakkautta. Varauksetta. Sellaisina kun ovat.

Koko päivitys tästä.