Venäjän hiihtotähti Veronika Stepanova on ollut varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa viime kuukausina.

Loistavasti kansallisen hiihtokauden Venäjällä aloittanut Stepanova on kritisoinut voimakkaasti länsimaita ja ilmaissut tukensa maan sotatoimille Ukrainassa. Nainen yllätti hiljattain julkaisemalla päivityksen, jossa hän oli varsin vähäpukeisena sängyn päällä.

Stepanova mainosti päivityksen yhteydessä MatchTV:n sivuilla olevaa kolumniaan. Siinä käsiteltiin muun muassa hiihtäjien erilaisia olosuhteita.

– Kysymys on. Kummalla on etu kisassa: Hiihtäjällä, joka asuu hiljaisessa hotellissa, jossa on kunnon ruokailutila ja joka on viisi minuuttia kisapaikalta tai sellainen hiihtäjä, joka jakaa huoneen kahden muun kanssa ja on hotellissa, jossa on äänekkäitä turisteja ja jossa pizzeria on ainoa ruokapaikka ja josta on puolen tunnin matka kisapaikalle?

– Olen rehellinen. Minulla on paljon paremmat olosuhteet maajoukkueessa, jos niitä verrataan aluejoukkueiden naishiihtäjiin. Se antaa minulle ehdottomasti edun. Samalla se toimii kuitenkin myös motivaationa. Itsekin asuin aiemmin huoneessa kahden muun hiihtäjän kanssa. Ei siitä ole pitkä aika. Unelmoin maajoukkuepaikasta ja paremmista oloista. Minua motivoi enemmän parempi hotelli kuin palkintorahat, väitti Stepanova.

Stepanova saa ainakin lähitulevaisuudessa tosin tottua kisamatkoilla lähinnä venäläisiin hotelleihin. Maan hiihtäjät on suljettu pois kansainvälisistä kisoista.

Kuva tästä.