Tampereella järjestettävissä hiihdon SM-kisoissa nähtiin ylimääräistä draamaa jo perjantain parisprintissä. Draaman keskiössä olivat maajoukkuehiihtäjät Jasmi Joensuu ja Katri Lylynperä.

Vantaan Hiihtoseuraa edustavan Jasmi Joensuun sauva katkesi toisella osuudella. Hän syytti Vuokatti Ski Team Kainuuta edustavaa Lylynperää tapahtuneesta.

– Katri paskoi törkeästi sauvan. Mitä siinä voi tehdä, kun tuon verran sauvasta jäi käteen, Joensuu kiehui Iltalehdelle.

Lylynperä ja Jasmin Kähärä taistelivat lopulta voittajina maaliin. Lylynperä kommentoi tilannetta Iltalehdelle.

– Huomasin, kun suksi kolahti sauvaan ja sauva meni katki. Itselläni ei ollut siinä kohtaa edes kilpailutilannetta. Hän sai heti mäen päältä sauvan ja tuli sillä osuudella ennen minua vaihtoon. Sinänsä se ei vaikuttanut hirveästi kilpailun loppuratkaisuun, kun oli vielä yksi osuus jäljelläkin, näki Lylynperä Iltalehdessä.

Joensuu kommentoi menoaan myös myöhemmin Instagramin puolella.

– Kovaa taisteltiin ja tällä kertaa ei lopussa riittänyt vauhti mitaleihin. Harmitus ja ärsytys on toki kova mm. sauvarikon myötä, mutta ei jossittelua kisasta. Oma vauhti ja taktinen osaaminen ei vaan lopussa riittänyt ja 4 parempaa joukkuetta löytyi viivalta. Onnittelut heille, sanoi Joensuu.

Tästä Iltalehden juttu.